RR 4T 125 Enduro T 2023

Az egyre átfogóbb és változatosabb Beta RR 125 4 ütemű sorozat az egyre növekvő közönség igényeit elégíti ki.
A potenciális Beta RR 125 4-ütemű vásárlók sokfélék, a motoros világban első lépéseiket megtevő fiatal versenyzőktől a tapasztaltabb versenyzőkig, akik egy agilis, sportos járművet keresnek, amelyet nem drága üzemeltetni anélkül, hogy feláldoznának a szórakozásról és a könnyű használatról. a Betamotor családi érzés. Az új, 2023-as RR 125 négyütemű sorozat – mind az Enduro, mind a Motard – minden igényt kielégít, és kétszer annyi megoldást kínál a különféle igények kielégítésére. Legyen szó tizenhat évesről, aki prémium modell szupermotót keres, amellyel jól érezheti magát a kanyarokban, valaki, aki először éli meg az enduro világát, egy felnőtt, aki gazdaságos járművet keres városi használatra, vagy egy szakértő, aki olyan megoldást szeretne, nagyon megközelíthető, vagy egy újonc, aki először fedez fel úton vagy terepen közlekedni,

Bővebb termékleírás

A Beta továbbra is hisz a 125-ös szegmens értékében, ezért nem hagyta abba a munkát, hogy egyre szélesebb modellválasztékot kínáljon, hogy minél több rajongó igényeit kielégítse.

A Tayo Motorcycles-szel (amely Zontes márkanév alatt gyárt járműveket) együttműködve a Betamotor egy vadonatúj motort fejlesztett ki, amely rendkívül innovatív az általa alkalmazott gyártási technológiákban. Teljesítményével (a törvényes 15 kW-on belül maradva), megbízhatóságával és nagyon visszafogott fogyasztásával (1,9 l/100 km) kiemelkedik az új motor az új, 2023-as RR 125 T középpontjában. Ez az új motor
a Az olyan alkatrészek, mint a légdoboz, a lengőkar, a hangtompító és a kerekek lehetővé tették, hogy a Beta 125 4Stroke sorozat egy új motorkerékpár-sorozatot tartalmazzon vonzó műszaki tartalommal és nagyon vonzó árcédulával.
Az új modell belépő szintű megoldásként szolgál a 125-ös sorozathoz, és mint mindig, öt különböző színben lesz elérhető, kettő a Motardhoz (fekete és piros), három pedig az Endurohoz (fehér, fekete és piros).
A 2023-as RR 125 T termékcsalád minden bizonnyal megfelel azoknak az elvárásoknak, akik egy nagyon versenyképes árú járműre vágynak – ipari finomhangolás eredményeként – a Beta motorkerékpártól elvárható konstrukciós minőség és átfogó alapfelszereltség mellett.

TAYO MOTOR :

  • A Tayo Motorcycles-szal való együttműködés eredményeként ez a motor egy vadonatúj projekt részét képezi, amelynek komponensei kifejezetten a Betamotor modellekhez készültek (forgattyúház, lendkerékház, fej stb.) a technikusok javaslatai szerint. Megbízható és fogyasztásában rendkívül takarékos ez az egyhengeres négyütemű, folyadékhűtéses, kényszerkeringetéssel.
  • Új alkatrészek: mint például az airbox, a kipufogórendszer és a motor felépítése, a Beta technikusai által tervezett.
  • A furat x löket nem változott az előző motorhoz képest, de magasabb, 12,5:1-es sűrítési aránnyal és speciális gyújtógyertyával.
  • Az új motor egy sor módosítást tartalmaz a vázon, a hűtőn, az elektromos alkatrészeken és az üzemanyag-szivattyún, amelyeket az új motorhoz igazítanak vagy váltanak át anélkül, hogy befolyásolnák a motorkerékpár geometriáját vagy vezethetőségét.

Az RR 125 4 STR közvetlenül a WEC-ben versenyző nagy testvéreitől ihlette műszaki és esztétikai eszközeit egyaránt . Az Enduro arra született, hogy teljes gázzal vegyen fel bármilyen terepet vagy akadályt!

  • Euro 5-ös Tayo motor
  • Fekete keret és lengőkar
  • Fekete hangtompító
  • Új CBS rendszer

Az új 2023-as RR 125 T motorkerékpárok új CBS-sel (kombinált fékrendszer) vannak felszerelve, amely már nem közvetlenül kezeli a fékerőt, hanem a Betamotor technikusai által kényelmesen beállított elosztóval. Könnyű, nagy teljesítményű első féknyereg teszi teljessé az új felszereltséget.

2 141 600 Ft

Kategóriák ,