Minitrial Electric – 16″

Most elérhető, az első ifjúsági elektromos triálkerékpár, amelyet a terepmotorkerékpárok vezető gyártója tervezett és gyártott.

A megfelelő vezetési pozíció, súly, fékezés, gázszabályozás és felfüggesztés nagyon fontos a fiatal versenyző számára. Az új Beta Minitrial-E úgy lett megtervezve, hogy magabiztossá tegye az új versenyzőt az új próbalovaglás során.

Bővebb termékleírás
  • Robusztus alváz és lengőkar: A súly fontos egy ifjúsági triálkerékpárban. Mind a váz, mind a lengőkar keménységű hőkezeléssel ellátott alumíniumból készült, így robusztus kerékpárt eredményez, amely nem haladja meg a 24 kg-ot (53 fontot). Egy másik nagyon fontos jellemzője a súlyelosztás, optimalizált súlyponttal tervezték a kényelmes utazás érdekében, miközben maximális tapadást biztosít.
  • Programozható digitális kapcsolótábla: A triálkerékpár elektronikus alkatrészeinek fejlesztése során szerzett tapasztalatok eredményeként a Minitrial-E programozható digitális vezérléssel rendelkezik 3 teljesítménygörbével. Mindegyik kezdeti lágy kapcsolással kiküszöböli az elektromos motorok hirtelen „be/ki” jellemzőit. Az első beállítás, a tanulási görbe az új motoros számára, a második beállítás nedves körülményekhez vagy a folyamatos tanuláshoz, a harmadik beállítás pedig a haladóbb versenyzők számára.
  • Állítható felfüggesztés: Az első villa 25 mm-es csövekkel, állítható nyomórugó olajfürdőben léglengéscsillapítóval a hátsó felfüggesztéshez.
  • Shimano hidraulikus fékek: tökéletes fékezést biztosítanak, a minőség és a megbízhatóság jele a fiatalabb versenyzők számára.
  • Védőelemek: Az első fék, valamint a hajtólánc zárva van a biztonság érdekében.
  • Láncvezető: Ez az egyedülálló láncvezető a terepen való közlekedéshez nélkülözhetetlen, megfelelő láncvezetést biztosít a lánc számára a meghibásodások csökkentése érdekében.

963 600 Ft