RR 250 2T – MY24

A Rignano sull’Arno-i székhelyű konstruktőr bemutatja az új MY24 RR-t, egy olyan motort, amely számos olyan jellemzőt hordoz, amelyek elődjét olyan verhetetlenné tették a tavalyi szezonban, de amelyet számos jelentős új funkcióval felülvizsgáltak, amelyeket a kínálatban vezettek be, valamint más, bizonyos motorméretekre jellemző frissítésekkel, hogy megőrizzék az RR család egészének fölényét.

Bővebb termékleírás

A Beta szorosan együttműködött az enduro bajnokokkal, Brad Freemannel és Steve Holcombe-val, hogy számos apró fejlesztést fejlesszenek ki mind a hajtásláncon, mind a vázon/felfüggesztésen a MY 2024 RR 2 Stroke és 4 Stroke modellekhez, hogy megszilárdítsák az előző generáció már amúgy is elismert jellemzőit. Mint mindig, a Beta mérnökeinek irányadó filozófiája az volt, hogy ne csak növeljék a márka kerékpárjainak teljesítményét, hanem még hozzáférhetőbbé tegyék ezt a teljesítményt. Tehát a nagyobb változások helyett ez a modellév egy sor frissítést kapott, amelyek célja az egyes modellek kiemelkedő tulajdonságainak megszilárdítása.

A képet új grafikák teszik teljessé, amelyek kompromisszumok nélküli versenyzési megjelenést kölcsönöznek a teljes kínálatnak.
Mint mindig, a kínálat 8 különböző modellből áll, amelyek mindegyike saját személyiséggel rendelkezik, hogy kielégítse a motorosok nagyon változatos spektrumának igényeit. Minden motoros számára megvan a tökéletes RR, de ami minden modellben közös, az a képesség, hogy bizalmat keltsen a felhasználóban, és valóban kifizetődő vezetési élményt kínáljon.

250 CC

Ideális azok számára, akik kíméletesebb 2 ütemű kerékpárt keresnek, valamivel kevesebb teljesítménnyel és nyomatékkal, mint a csúcsmodellek, hogy kiváló kezelhetőséget biztosítsanak.

300 CC

Azok számára készült, akik értékelik a nagy motort, amely bármilyen fordulatszámon jelentős nyomatékkal rendelkezik. Alkalmas azok számára, akik a hosszú áttételt részesítik előnyben.

A MY 2024 RR termékcsaládhoz bevezetett frissítéseket az alábbiakban foglaljuk össze:

  • Ülés: az ülést alkotó habszivacs eltérő geometriájú és sűrűségű, hogy nagyobb kényelmet biztosítson a vezető számára. A nagyobb támasztófelület és az anyagok eltérő összetétele sokkal kényelmesebb érintkezési pontot biztosít a kerékpárosnak.
  • Felfüggesztés: a felfüggesztés beállításának folyamatos finomítása mellett a Model Year 24 kerékpárok könnyebb villahüvelyekkel rendelkeznek, különösen a villarudak rögzítésének területén. A köpeny különböző megmunkálását úgy tervezték, hogy szabályozott rugalmasságot biztosítson, ami a durva terep simább csillapítását eredményezi, és ezáltal jelentősen javítja a kényelmet és az érzékenységet.
  • Fékek: az első fékrendszer korszerűsítést kapott a fékvezetékben. A vezeték védőburkolata most jobban rögzül kettős krimpeléssel (felül és alul, korábban csak alul volt krimpelve), lehetővé téve a fékvezeték védelmét, hogy jobban ellenálljon a folyamatos terhelésnek.
  • Radiátorok: a 250-es és 300-as kétütemű modellek, valamint a teljes négyütemű sorozat új, könnyebb és keményebb radiátorokat kap, amelyek felső részén formázott tartályok találhatók, hogy a kerékpár nagyobb kormányzási szöget érjen el. Az új hűtőközeg-keringetést biztosító új hűtőközeg-szabályozás nagyobb számú megerősítéssel rendelkezik, és új, nem műanyag kupakkal is fel vannak szerelve, amely keményebb és kevésbé van kitéve a lehetséges hatásoknak.
  • Grafika: a 24-es modellév fordulatot tesz az előző motort jellemző egyszerű, alapvető megjelenésen. A teljesen új grafika agresszív, geometrikus és modern megjelenésű, amelyet a modellre jellemző klasszikus piros, fehér és fekete színek ügyes használatának köszönhetően értek el, tökéletesen integrálva a jellegzetes bétavörös kerettel és burkolatokkal.

Az egész családra kiterjedő fejlesztések mellett számos olyan fejlesztés is található, amelyek bizonyos 2 és 4 ütemű modellekre jellemzőek, és amelyek még nagyobb magasságokba emelik a teljesítményt.
Részletesen:

Fő csapágyak: a 300-as kétütemű motor görgőscsapágyai eltérnek az előző modellévétől, keményebbek és nagyobb teljesítményűek, és javítják a motor megbízhatóságát.

Grafika

A 24-es modellév fordulatot hoz az előző motorkerékpár egyszerű, nélkülözhetetlen megjelenésén. A teljesen új grafika agresszív, geometrikus és modern megjelenésű, amelyet a modellre jellemző klasszikus piros, fehér és fekete színek ügyes használatának köszönhetően értek el, tökéletesen integrálva a jellegzetes bétavörös kerettel és burkolatokkal.

3 748 000 Ft

Kategóriák ,