ALP 4.0

Végre eljött a pillanat – a Beta család bővül, és két új modellt hoz a piacra az on-off és a scrambler szektorban. A történelmi Alp 4.0 ihlette a Betamotor technikusai a modell két teljesen új változatát tervezték és fejlesztették ki. Megérkezett az új Alp 4.0 és az Alp X!

Bővebb termékleírás

Mi az ALP? Egy ikon, amely a motorkerékpár világ legátfogóbb járművei közé tartozik, egyszerű, intuitív és jellegzetes kerékpár. Közúton és terepen egyaránt teljes könnyedséggel alkalmas a mindennapi ingázásra és az igényesebb utakra. Az ALP egy megbízható és jól megtervezett jármű, amely különféle versenyzők hatalmas felhasználói bázisát célozza meg, az első kerékpárjukat kereső fiatal A2-es jogosítvánnyal rendelkezőktől és a visszatérő motorosoktól, akik egyszerű, kiváló üzemanyag-fogyasztású járművet keresnek, egészen az autót kereső nőkig. egy modern kerékpár, amely nem túl magas vagy nehéz, és a könnyű off-road kerékpárok szerelmesei egy kiegyensúlyozott, szórakoztató utazást keresnek. Az ALP a legkiválóbb motorkerékpár, és teljesen új külsővel tér vissza!
Mint minden béta modell, az új ALP kerékpárok is illeszkednek a RideAbility koncepciójába, amelyet úgy terveztek, hogy egyszerre nyújtson nagyszerű vezetést, és lehetővé tegye az egyéni versenyzők számára, hogy a lehető legjobban kifejtsék képességeiket és jól érezzék magukat minden helyzetben. Az új generációs ALP a korábbi modellek on/off-road sokoldalúságát jellemzi, és két agilis és kezelhető kerékpárt hoz a mezőnybe, amelyek sajátos jellemzőkkel rendelkeznek, hogy megfeleljenek a különböző követelményeknek. Az ALP tehát nem csak 4.0, hanem X is!
Kettős választás? Mind az Alp 4.0, mind az Alp X úgy lett megtervezve, hogy a legmagasabb szintű vezethetőséget kínálják minden terepen, de különleges esztétikai és funkcionális részletekkel rendelkeznek, tekintettel a különböző felhasználási célokra:
Az Alp 4.0 a márka off-road univerzumához kötődő hagyományőrzőket célozza meg. Az új Alp 4.0 egy agilis, könnyen vezethető kerékpár, amely ideális mindazok számára, akik szórakoztatóan és alacsony elkötelezettséggel szeretnének megközelíteni a terepjáró világot. A körbefutó műanyag részek, a 18″-os és 21″-es kerekek, valamint a gömbölyű abroncsok a terepvilághoz tartoznak, de nem akadályozzák meg abban, hogy városi utakon kezelhető kerékpár legyen. A lábtartók is gondosan megtervezettek és levehető gumiborítással vannak ellátva, hogy garantálják a maximális kényelmet az úton és a maximális tapadást! Az Alp 4.0 a tökéletes kalandkerékpár egy kellemes terepes hétvégéhez.
Az Alp X a példa nélküli modell a béta verzióhoz. Sajátossá teszi az ALP koncepciót, közelebb hozva azok modernebb ízléséhez, akik újra felfedezték a scramblers világát. Az Alp X megosztja alapelemeit az Alp 4.0-val, de karakterét a Modern Classic szegmens felé tolja el, és olyan speciális országúti kerékpár-jellemzőket ad hozzá, mint például a 17″ és 19″-es kerekek, amelyek útspecifikusabb abroncsokkal és kúposabb műanyag részekkel, továbbfejlesztve. a kerek fényszórónál. Az Alp X egészen más vonzerőt mutat, tökéletes kerékpárrá válik városi és hosszú távú utakra, miközben mindig készen áll a földutakra. Az Alp X – az Alp 4.0-hoz hasonlóan – kényelmes vezetést tesz lehetővé, köszönhetően a kényelmes nyeregnek és a kényelmes utasfogantyúknak. Az Alp X a kiváló felhasználóbarát motorkerékpár.
Az Alp 4.0 és az Alp X ugyanazon a műszaki alapokon nyugszik – nézzük meg közelebbről:
Motor
Az új Alp 4.0 és Alp X modellek 350 köbcentis motorral vannak felszerelve, amelyeket a Betamotor és a Tayo Motorcycles szakemberei együttműködésével fejlesztettek ki. A kifejezetten erre a projektre kifejlesztett új, elektronikus befecskendezéses erőforrás akár 35 lóerőt is képes leadni 9500-as fordulatszámon. A teljes potenciál és a rendelkezésre álló teljesítmény kiaknázása érdekében a motort hatfokozatú sebességváltóval szerelték fel, amely 130 km/h feletti maximális sebességet kínál. A csökkentett üzemanyag-fogyasztásnak és a 11 literes, 2,3 literes tartalékkal rendelkező üzemanyagtartálynak köszönhetően az új ALP lenyűgöző hatótávolságot kínál, amely lehetővé teszi, hogy akár hosszú, terepjáró utakat is megtehessen töltőállomásoktól távol. A két modell motorja felépítésében különbözik, úgy tervezték, hogy mindkét modellnél a lehető legmagasabb szintű teljesítményt garantálják.
Keret és felfüggesztés:
Váz: az új ALP kerékpárok váza egy acél kerület, amely alatt a motor feketén van kidolgozva. Ez egyidejűleg garantálja a kerékpár szilárdságát és kezelhetőségét, köszönhetően a Betamotor technikusai által kifejlesztett vázméreteknek, lehetővé téve, hogy tökéletes szinergiában működjön együtt a felfüggesztéssel.
Felfüggesztés: mind az első villa, mind a hátsó monosokk úgy van beállítva, hogy a lehető legnagyobb élvezetet biztosítsa lovaglás közben, miközben továbbra is a kényelemre és a kényelemre összpontosít a nyeregben.
Nyeregmagasság: A nyeregmagasság az Alp 4.0-nál 865 mm, az Alp X esetében pedig 855 mm, ami mindkét modellnél jó talajkontaktust garantál, segíti a biztonságérzetet a nyeregben útközben és terepen egyaránt, még a kevésbé tapasztalt motorosok számára is. A nyereg rendkívül kényelmes mind a lovas, mind az utas számára.
Fékek: mindkét modell elöl 290 mm-es, hátul 220 mm-es tárcsával van felszerelve, Nissin fékhengerrel és féknyergekkel, amelyek minden körülmények között garantálják a fékerőt és a modulációt. Az alapfelszereltség része a BOSCH ABS rendszer is. Ezt a vezetési segédeszközt úgy tervezték, hogy garantálja a legmagasabb szintű biztonságot, és kikapcsolható az Offroad térképen, de automatikusan minden alkalommal, amikor a kerékpárt újraindítják, hogy elkerülje annak veszélyét, hogy elfelejtse újraindítani.
Az ABS bekapcsolása kényelmesen ellenőrizhető az LCD műszeren található kijelzőn keresztül, amely az üzemanyagszintről, a hatótávolságról és a bekapcsolt sebességfokozatról is információt ad, valamint olyan hagyományos információkat, mint a sebességmérő kijelzése, fordulatszámmérője, valamint rész- és teljes kilométeróra, mindezt modern eszközökkel. és könnyen olvasható grafika.
Az Alp 4.0 és az Alp X főbb különbségei és sajátosságai között szerepel:
Az Alp 4.0 18″-os és 21″-es kerekekkel és abroncsokkal van felszerelve, amelyeket inkább terepre terveztek; Az Alp X viszont 17″ és 19″ kerekekkel van felszerelve, ismét küllős kerekeken, de a közúti vezetéshez jobban illő gumikkal, bár megőrizték profiljukat, amely továbbra is jó terepvezetési élményt nyújt. .

Esztétikát tekintve a két modell felépítményeik formáját és kidolgozását tekintve különbözik, az Alp X kúposabb műanyag részekkel emeli ki a Modern Classic stílust, míg az Alp 4.0-é jobban körbeölel. Az Alp X vonalai tökéletesen illeszkednek az új, élvonalbeli, kerek LED-es fényszóróhoz, míg a 4.0-s változatnál a világításról egy négyzetesebb megjelenésű, továbbra is LED-es világítástechnikát jellemző fényszóró gondoskodik. Esztétikai szempontból közös jellemző az új, alacsony rendszámtábla-tartó, amely nem kapcsolódik a hátsó burkolathoz, hanem közvetlenül a hátsó kerékre van elhelyezve a modernebb, közúti stílus érdekében.
Az új ALP-generáció tartozékai között kézvédők, táskák és felső tok találhatók.
Színek:
Alp 4.0: fehér; Piros
Alp X: szürke; Sötétszürke

2 556 000 Ft

Kategóriák ,